У під'їздах запорізьких багатоповерхівок тривають роботи з дезінфекції

15.04.2021 15:40

Щоб убезпечити жителів від поширення вірусних інфекцій, комунальне підприємство «Запоріжремсервіс» продовжує дезінфекцію під'їздів житлових будинків. Зокрема сьогодні одна з бригад підприємства працювала у Вознесенівському районі міста.

У кожному під'їзді дезінфікують вхідні двері, ручки, перила і поштові скриньки. А в дев'ятиповерхових будинках - ще й ліфти. Також ретельно обробляють сходи і підлогу. Дезінфікуючий розчин - не токсичний і не становить загрози для здоров'я людей та тварин.

- Обробляємо під'їзди з першого до останнього поверху, обов'язково дезінфікуємо ліфти, підлогу, панелі, кнопки запуску тощо. На один під'їзд може піти від 3 до 5 літрів рідини. У кожному під'їзді проводимо дезінфекцію зараз кожного дня. Ми відновили цю регулярність щойно погіршилась епідемічна ситуація в місті. При цьому мешканцям не потрібно платити більше за обслуговування будинку. Для робіт залучаємо насамперед наших двірників, - розповіла інженер виробничого підрозділу з управління житловими будинками-1 у Вознесенівському районі КП «Запоріжремсервіс» Надія Шутак.

В цілому у Вознесенівському районі в дезінфекції під'їздів задіяні 70-80 працівників. Вони дезінфікують під'їзди щоденно, крім вихідних.

Також у зв'язку з епідемічною небезпекою всі служби міста працюють у посиленому режимі.