У Вознесенівському районі продовжується планова робота з благоустрою

19.04.2021 16:10

За дорученням міського голови з залученням підрядних організацій та комунальних підприємств у Вознесенівському районі постійно ведуться комплексні роботи з утримання в належному санітарному стані територій Вознесенівського району.

Протягом тижня, з 12 по 18 квітня, комунальники прибирали та чистили дороги за адресами: вул. Рекордна, вул. Тбіліська, вул. Лермонтова. Проведено роботи з відновлення відбійного бруса на перехресті вул. Лермонтова та Набережної магістралі, а також бетонування стійки відбійного брусу, кріплення світловідбивачів (катафотів). Продовжуються роботи на дамбі по пр. Соборному -  демонтаж битого відбійного бруса, підготовка та монтаж нового.

Спеціалізоване підприємство КП «ЕЛУАШ» розпочало ямковий ремонт доріг загального користування по вулицях Рекордній та Північне шосе.

Підрядні організації вивозять з дворів обрізане гілля та сухі ялинки, які потім переробляються на щепу. Всі роботи координуються районною адміністрацією. За тиждень вивезено гілля за 11 адресами, зокрема: вул. Патріотична, 20, 59, 61; бул. Шевченка, 16а, 18; вул. Яценка, 12, 14, 16; вул. Нахімова, 6; вул. Перемоги, 87а, 135.

Зелені насадження в районі регулярно оглядають та за необхідності кронують дерева. Цього тижня працівники підрядної організації працювали за адресою вул. Рекордна, 18.

Також прибрано сміття на вулицях Волгоградській та Яценка, 6, 10, 12, 14, 16.