В Олександрівському районі впорядковують місця відпочинку містян

21.04.2021 12:15

У Запоріжжі ведуться роботи з комплексного благоустрою. Так, в Олександрівському районі зокрема триває фарбування малих архітектурних форм – урн та лав. За потреби їх попередньо лагодять. Роботи виконують працівники залученої підрядної організації.

З часом через дії вандалів розташовані у районі малі архітектурні форми втрачають свій охайний вигляд. Їх обмальовують, а інколи й навмисно псують, ламаючи окремі елементи. Аби територія виглядала чистою і доглянутою, працівники організації-підрядника їх лагодять і фарбують.

Сьогодні, 21 квітня, попрацювали у невеличкому сквері вздовж вул. Запорізької – на відрізку від вул. Олександрівської до вул. Гоголя. Містяни облюбували це місце для відпочинку, тут проводять дозвілля мешканці сусідніх багатоповерхівок, відвідувачі Запорізької обласної бібліотеки та навіть школярі під час перерв.

- Міський голова Володимир Буряк поставив завдання навести лад на території району до Великодніх свят та Дня Перемоги. Тож ремонтуємо лави, урни, дитячі та спортивні майданчики. Вже вивезли обрізане гілля, листя, прибрали стихійні звалища. Завершуємо приведення до ладу внутрішньоквартальних проїздів, - розповів голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.

Загалом в Олександрівському районі встановлено 276 лав і 286 урн. На приведення їх до ладу з міського бюджету виділені кошти. Вже зокрема замінили окремі дошки й пофарбували лави у сквері біля залізничного вокзалу «Запоріжжя-2». У подальших планах виконати аналогічний колмплекс робіт на вул. Українській, вул. Олександрівській, Прибережній магістралі.