У під'їздах запорізьких багатоповерхівок триває дезінфекція

21.04.2021 15:55

Щоб убезпечити жителів від поширення вірусних інфекцій, комунальне підприємство «Наше місто» продовжує дезінфекцію під'їздів житлових будинків. Зокрема сьогодні одна з бригад підприємства працювала в Комунарському районі міста.

У кожному під'їзді дезінфікують вхідні двері, ручки, перила і поштові скриньки. А в дев'ятиповерхових будинках - ще й ліфти. Також ретельно обробляють сходи та підлогу. Дезінфікуючий розчин - не токсичний і не становить загрози для здоров'я людей і тварин.

- Обробляємо під'їзди з першого до останнього поверху, обов'язково дезінфікуємо ліфти, підлогу, панелі, кнопки запуску тощо. На один під'їзд може піти від 3 до 5 літрів рідини. Як і весь рік, в кожному під'їзді проводимо дезінфекцію щоденно. При цьому мешканцям не потрібно платити більше за обслуговування будинку. Для робіт залучаємо насамперед наших двірників, - розповіла провідний інженер адміністративно-господарського відділу КП «Наше місто» Олена Ярмачек.

В цілому в Запоріжжі в дезінфекції під'їздів задіяний 41 працівник підприємства. Бригади дезінфікують близько 300 під'їздів у 114 будинках щодня, крім неділі.

Також у зв'язку з епідемічною небезпекою все служби міста працюють у посиленому режимі.