У Запоріжжі дезінфікують сміттєві баки й оновлюють контейнерні майданчики

21.04.2021 15:05

У зв’язку з переходом до «червоної» карантинної зони й зростанням рівня захворюваності на COVID-19 у місті почали діяти посилені протиепідемічні заходи. У зв’язку з цим бригада ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» щодня здійснює дезінфекцію сміттєвих майданчиків з контейнерами.

Сьогодні працівники ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» зокрема попрацювали за адресою вул. Незалежної України, 58. Тут, окрім дезінфекції, співробітники також побілили майданчик.

- Ми продовжуємо наводити лад на контейнерних майданчиках – білимо їх вапном, а також дезінфікуємо контейнери. З переходом Запоріжжя в «червону зону» обробка сміттєвих баків здійснюється щодня безпосередньо на майданчиках. Також дезінфікуємо ті контейнери, які ремонтуємо на території підприємства, - розповіла начальниця господарського відділу ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» Тетяна Гальчанська.

Обробку проводять спеціальним розчином «Дезактин». Протягом дня бригада дезінфікує близько 100 контейнерів.

ТОВ «Вельтум-Запоріжжя» по всьому місту обслуговує близько 3 тисяч контейнерних майданчиків і більше 5 тисяч контейнерів. Відходи з прибудинкових територій у Запоріжжі вивозяться щодня без вихідних.