У Запоріжжі внесли зміни до програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства міста

23.04.2021 17:30

На сесії Запорізької міської ради депутати проголосували за внесення змін до програми розвитку та утримання житлово-комунального господарства. Передбачається виділити додаткове фінансування, а також перерозподілити заплановані кошти по завданнях програми у поточному році.

Зокрема планується виділити 500 тис. грн на проведення тендерної процедури та початок реставраційних робіт у будинку № 234 по проспекту Соборному.

Також ще 3,3 млн грн заплановано перерозподілити на реконструкцію системи холодного водопостачання у житлових будинках. За цим завданням також передбачається встановити насоси для підвищення тиску холодного водопостачання у 42 житлових будинках міста.

Додаткове фінансування у розмірі 660 тис. грн необхідно виділити для на виготовлення проєктної документації для благоустрою території між будинками по вул. Чарівній, 127 та Цитрусовій, 6, також на будівництво внутрішньоквартального проїзду між будинками на вул. Калнишевського, 20 та вул. Дорошенка, 3, облаштування спортивного майданчика на вул. Гоголя, 177-181 та дитячих майданчиків на вул. Поштовій, 167, пр. Соборному, 110а -110б, вул. Козачій, 45.

Окрім цього, пропонується передбачити кошти на виконання доручень депутатів Запорізької обласної ради. Суму в 1 млн 64 тис. грн планується виділити за рахунок субвенції з обласного бюджету. Депутати підтримали запропоновані зміни.