У міських багатоповерхівках дезінфікують під’їзди

23.04.2021 12:40

З метою профілактики поширення вірусних інфекцій та коронавірусу в міських багатоповерхівках продовжується санітарна обробка. Одну з таких сьогодні, 23 квітня, працівники керуючої компанії «Місто для людей» провели у п’ятиповерхівці за адресою вул. Поштова, 161 в Олександрівському районі міста.

Цей будинок керуюча компанія «Місто для людей» обслуговує з 2017 року – за підсумком міського конкурсу на обрання управителя для тих будинків, чиї мешканці не визначилися з формою управління. Тут діє типовий договір. 

- Надійшла заявка на санітарну обробку під’їзду від місцевих мешканців, наші співробітники оперативно цю заявку виконують. Обробка місць загального користування не включена до вартості обслуговування багатоквартирного будинку, закупка матеріалів та сама дезінфекція виконується силами самої керуючої компанії в якості соціального навантаження, - розповіла прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Для проведення дезінфекції й обробки поверхонь у під’їздах працівники мобільної бригади використовують спеціальні обприскувачі та безпечний для здоров’я людей протимікробний препарат. Зрошують всі поверхні, яких часто торкаються люди: вхідні двері з обох боків, перила на сходах, панелі виклику домофонів, поштові скриньки.

Представники керуючої компанії «Місто для людей» зазначають, що в рамках індивідуального договору мешканці можуть включити до переліку будь-яку послугу обслуговування будинку, в тому числі обробку, якщо більшість мешканців висловлять таке бажання.