Володимир Буряк впевнений, що всі мають об’єднатися для розвитку Запоріжжя

23.04.2021 11:39

Міський голова закликав депутатів міської ради всіх фракцій об’єднатися в ім’я розвитку Запоріжжя. Володимир Буряк висловив сподівання, що нова модель роботи депутатського корпусу доповнить заданий вектор розвитку міста та піде на користь Запоріжжю та містянам. А представники партій і фракцій, які виявили бажання попрацювати у виконавчій владі, проявлять себе, ефективно працюючи на благо Запоріжжя.

Сьогодні відбувається продовження пленарного засідання п’ятої сесії Запорізької міської ради восьмого скликання. До порядку денного включено близько 90 питань, які стосуються різних сфер життєдіяльності міста. Зокрема житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та благоустрою, громадського транспорту, освіти, медицини та іншого.

На початку сесії до присутніх звернувся міський голова Запоріжжя Володимир Буряк. Він зазначив, що останні 2 тижні проходили насичені консультації щодо можливого переформатування коаліції в міській раді. Таку можливість надав новий Закон про місцеві вибори, який пережив чергове реформування.

- Як задекларовано, фундаментальна причина таких консультацій – бажання великого числа партій та їх фракцій активніше взяти участь у житті міста, попрацювати на благо містян. Похвальне бажання, а також безумовне право, надане Законом. Тому якщо є такі завзяття та рішення, заперечувати не маємо права. Сподіваюся, вони підуть на користь і місту, і його жителям. А там, як кажуть – поживемо, побачимо! - заявив Володимир Буряк.

Міський голова наголосив, що прагматично ставиться до будь-яких форматів і коаліцій, головне аби вони працювали для міста. Зазначив, що не припускає думки про подальші партійні конфлікти у міській раді і відхід від політичної відповідальності всіх партійних учасників нового формату.

- Не випадково запорізька партія, лідером якої я є, називається «Єднання». В ідеалі потрібно всім об'єднатися в ім'я розвитку нашого рідного Запоріжжя. Сподіваюся, що нова модель роботи депутатського корпусу доповнить заданий вектор розвитку міста та піде на користь містянам, а представники партій і фракцій, які виявили бажання попрацювати у виконавчій владі, проявлять себе, ефективно доповнивши своєю діяльністю розвиток Запоріжжя, - заявив Володимир Буряк.