Володимир Буряк прокоментував кадрові зміни у міській раді

23.04.2021 18:10

Сьогодні проходить продовження 5-ї сесії Запорізької міської ради. Під час сесії було прийнято низку кадрових рішень. Міський голова Володимир Буряк прокоментував кадрові зміни на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук»:

Сьогодні на сесії Запорізької міської ради було прийнято низку кадрових рішень.

Останні 2 тижні в будівлі міськради проходили насичені консультації між партіями та їх депутатськими фракціями, а після й зі мною щодо можливого переформатування коаліції в міській раді. Таку можливість надав новий Закон про місцеві вибори, який пережив чергове реформування.

Як задекларовано, фундаментальна причина таких консультацій – бажання великого числа фракцій активніше взяти участь у житті міста, попрацювати на благо містян. Похвальне бажання, а також безумовне право, надане Законом. Сподіваюся, все це піде на користь і місту, і його жителям. Не допускаю навіть думки про подальші партійні конфлікти в сесійному залі.

Як міський голова, прагматично ставлюся до будь-яких форматів і коаліцій, аби вони працювали для міста. Не випадково запорізька партія, яку я очолюю, називається «Єднання». А там, як то кажуть, поживемо – побачимо!