На території Вознесенівського району тривають весняні прибирання

26.04.2021 10:50

За дорученням міського голови у Запоріжжі активізовано роботу з наведення ладу на територіях. Регулярні прибирання тривають в усіх районах міста з залученням комунальних підприємств та підрядних організацій.

На минулому тижні у Вознесенівському районі завдяки сприятливим погодним умовам працівники КП "ЕЛУАШ" виконали завершальний етап ремонту внутрішньоквартальної на перехресті по вул. Тбіліській, 27, 29, 30 та вул. Нижньодніпровській, 2.

Також були розпочаті роботи з викошування газонів. Станом на 23 квітня підрядною організацією здійснено покіс на бульварі Шевченка (від проспекту Соборного до вул. Тбіліської), по проспекту Маяковського, вул. Сєдова, по проспекту Соборному, вул. Перемоги (від вул. Нахімова до вул. Тюленіна).

Паралельно тривали роботи з ліквідації стихійних звалищ та вивезення накопиченого сміття.  Підрядна організація вивезла сміття з бул. Центрального, 17, 22, 24, 12, 18, вул. Патріотичної, 86, 84, 62, 54, вул. Перемоги, 101, 64, вул. Сєдова, 2.

Наприкінці тижня, 23 квітня, колектив районної адміністрації міської ради по Вознесенівському району провів традиційне весняне прибирання території, прилеглої до адміністративної будівлі по вул. Сєдова, 5.