На Набережній магістралі розгорнувся масштабний ремонт дороги

04.10.2017 12:55

На Набережній магістралі працює спецтехніка - ведеться поточний ремонт дороги. Частково обмежено рух транспорту, з організацією об'їзду. Замовник - департамент інфраструктури та благоустрою міської ради. Ремонт виконує підрядна організація.

На Набережній магістралі працює спецтехніка - ведеться поточний ремонт дороги. Частково обмежено рух транспорту, з організацією об'їзду. Замовник - департамент інфраструктури та благоустрою міської ради. Ремонт виконує підрядна організація. Роботи розпочаті з понеділка на ділянці набережної від вулиці Української (по одній зі сторін руху транспорту у напрямку Центрального пляжу).

Наразі шляховики виконують демонтаж старих бордюрів, знімають старе асфальтобетонне покриття.

- Схема обмеження руху транспорту узгоджена з органами поліції. Щоб не створювати великих заторів і незручностей городянам, перекриття дороги і об'їзний шлях організовуватимуться ділянками відповідно з поетапним переміщенням ремонтних робіт. Обмеження транспорту вводиться тільки по одній стороні руху. Так буде в обох напрямках. Рух позначено дорожніми знаками і розділовими стовпчиками. Роботи ведуться цілодобово, - розповіла заступник директора департаменту інфраструктури та благоустрою міської ради Марина Байло.

В цілому буде відремонтовано 105 тис. кв. м дорожнього покриття Набережній магістралі по обидва боки руху транспорту на ділянці від вулиці Української до пішохідного моста у районі Центрального пляжу.

Ремонтні роботи включають у себе 100% заміну бордюрного каменю, підняття люків і решіток дощоприймачів. Як зазначають у департаменті, передбачено укладання двошарового асфальтобетонного покриття товщиною до 15 см.