У Запоріжжі стартував сезон покосу трави

28.04.2021 14:50

У всіх районах міста нині активно триває прибирання територій від першої весняної трави. Комунальники зокрема вже встигли покосити бур’яни на прибудинкових територіях у Вознесенівському та Олександрівському районах, закріплених за КП "Наше місто". Нині працюють у Комунарському. Сьогодні, 28 квітня, роботи розгорнули за адресою вул. Новокузнецька, 45.

Комунальне підприємство «Наше місто» опікується понад сотнею житлових будинків та гуртожитків. Загалом, територія, на якій треба ліквідувати траву, становить 210 тисяч квадратних метрів.

- Ми вже виконали роботи у Вознесенівському та Олександрівському районах, нині працюємо у Комунарському. Ще у нас залишається чотири райони, де теж слід провести аналогічний вид робіт. Щодень ми косимо траву поблизу 4-5 будинків, - розповіла провідна інженерка адміністративно-господарчого відділу КП «Наше місто» Олена Ярмачек. 

Це перша весняна трава, яку викошують комунальники. Далі покоси будуть здійснювати за необхідністю. Триватимуть вони до кінця весняно-літнього сезону.