У Запоріжжі до садово-городніх ділянок запустять додаткові автобуси

28.04.2021 15:20

На період дачного сезону для запоріжців запустять два додаткових автобусні маршрути до садово-городніх ділянок. Відповідне рішення затвердили на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Нагадаємо, щороку наприкінці квітня у Запоріжжі стартує сезон дачної навігації. Для запоріжців організовують спеціальні рейси автобусів та катерів до садово-городніх ділянок. Для визначення перевізників проводять відповідні торги. Однак цього року торги з визначення перевізника щодо надання послуг з перевезення пасажирів річковим транспортом, які було заплановано провести 9 квітня, були перенесені. Окрім того, з 8 квітня Запоріжжя потрапило до «червоної" зони та були запроваджені додаткові карантинні обмеження. Тому старт приміської навігації до садово-городніх ділянок було перенесено.

Для того, аби містяни змогли дістатися свої дач, міська влада запускає два додаткових автобусних маршрути. Вони курсуватимуть за напрямками:

  • «Річковий порт – Володимирівське;
  • «Річковий порт – Придніпровське».

Вони, разом з іншими затвердженими раніше автобусними маршрутами, запрацюють після виходу Запоріжжя з «червоної» зони. Річкову навігацію до садово-городніх ділянок планується запустити з 1 червня.