Бригади косарів вийшли на міські газони

29.04.2021 14:50

Керуюча компанія “Місто для людей” почала покоси прибудинкових територій. З 27 квітня спеціальна бригада працювала в Дніпровському районі Запоріжжя. Зараз косарі працюють у Хортицькому районі міста за адресою вул. 14 Жовтня, 5.

В управлінні керуючої компанії "Місто для людей" перебуває 90 гектарів території, яка підлягає покосу. Це сезонний вид робіт, важливий не лише з огляду на охайність прибудинкових територій, але й тому, що багато містян страждають на алергію через цвітіння трав, особливо таких карантинних рослин як амброзія.

Покіс трави на прибудинковій території входить до вартості послуги управління багатоквартирним будинком згідно з типовим договором. Умови прямого договору мешканці можуть коригувати згідно з власними побажаннями. Розпочали такі роботи у вівторок, 27 квітня, за цей час покосили 2,5 гектари.

Дощі можуть ускладнювати роботу косарів, а через зливу робота взагалі призупиняється. Тому, поки погодні умови сприятливі, працівники намагаються встигнути обробити якомога більше території, де вже високо піднялась весняна трава.