КП «Запоріжремсервіс» замінює трубопровід у будинку

29.04.2021 16:08

У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду. Так, комунальне підприємство «Запоріжремсервіс» проводить ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на його балансі. Сьогодні працівники підприємства спільно з КП «Водоканал» проводять планову заміну вводу, а також самого трубопроводу холодного водопостачання в будинку №27 по вулиці Михайла Гончаренка у Вознесенівському районі.

Будинку №27 по вул. Михайла Гончаренка вже більше 40 років. Весь цей час комунальні проблеми тут накопичувалися, а внутрішньобудинкові комунікації зношувалися. Останнім часом мешканці нарікали на слабкий напір води в квартирах.

Після обстеження трубопроводу в третьому під'їзді на підприємстві «Запоріжремсервіс» прийняли рішення - замінити застарілі комунікації.

- На трубопроводі помітні сліди численних ремонтів, хомути, встановлені після поривів. Що свідчить про зношеність системи. Тому ми поставили цей об'єкт у план і спільними зусиллями з КП «Водоканал» виконуємо сьогодні роботи. На цей період нам довелося відключити мешканцям подачу води, але сьогодні всі роботи ми плануємо закінчити. Заміна трубопроводу та вводу стала можлива завдяки тому, що мешканці своєчасно спачують за обслуговування будинку, - розповіла інженер виробничого відділу з управління житловими будинками КП «Запоріжремсервіс» Надія Шутак.

У ході робіт замінили близько 20 погонних метрів труб холодного водопостачання. Замість чавунного трубопроводу встановлюють пластиковий діаметром 50 мм. Гарантійний термін служби нової труби - близько 20 років.

Далі комунальне підприємство «Запоріжремсервіс» планує розпочати аналогічну роботу за адресою бульвар Шевченка, 18.