На проспекті Соборному ремонтують тротуари

04.10.2017 14:37

В Олександрівському районі старе розбите тротуарне покриття замінюють на плитку. Роботи ведуться по проспекту Соборному на ділянці від вулиці Фортечної до вулиці Української. Всього таким чином буде відремонтовано близько 10 тис. кв. м тротуару.

Підрядники приступили до робіт на ділянці пішохідної зони в районі перехрестя пр. Соборний - вул. Фортечна. Виконується заміна бордюру. Завтра робочі планують приступити до укладання нової тротуарної плитки і так поетапно переходити на інші ділянки.

- Вчора розпочалися роботи по ремонту тротуарів вздовж проспекту Соборного. Пішохідні зони будуть приведені до ладу по обидві сторони проспекту. Багато років тротуари в місті не ремонтувалися. Асфальтне покриття знаходиться у поганому стані, тротуари у ямах. Ці ділянки будуть відремонтовані. Замість асфальту буде покладена тротуарна плитка, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.

Варто відзначити, що ремонтні роботи в районі ведуться комплексно. У липні поточного року по проспекту Соборному (від вулиці Української до вулиці Фортечної) був виконаний середній ремонт проїжджої частини, тепер упорядковується пішохідна зона.

Всього у поточному році в Олександрівському районі відремонтовано тротуари (із застосуванням асфальтобетонного покриття) загальною площею 7 тис. кв. м. До ладу приведено тротуари на вул.і Благовіщенська, Перша Ливарна, частково по вулиці Фортечній та іншим.