Триває впорядкування центрального району міста

05.05.2021 15:45

За дорученням міського голови в усіх районах Запоріжжя активізовано комплекс робіт з утримання внутрішньоквартальних територій в належному санітарному стані.

Активні роботи минулого тижня тривали у Вознесенівському районі. Так, з 26 квітня по 2 травня підрядна організація проводила обрізку дерев. Роботи зокрема були виконані поблизу дитячого майданчика по вул. Перемоги, 91 відповідно до зареєстрованих у контакт-центрі 15-80 звернень. Видалено сухі, гнилі, уражені хворобами чи паразитами гілки, аби під час негоди та при різких поривах вітру не виникало загрози. Також працівники підрядної організації виконали кронування по вул. Рекордній, 31а.

З квітня у Вознесенівському районі стартували роботи з викошування газонів. Виконано покіс по вул. Рекордній - вул. 12 квітня, по вул. Незалежної України, 39 г (територія біля центру зайнятості), у сквері ім. Пивоварова, по вул. Сєдова та вул. Заводській.

На території району тривають роботи з вивозу ТПВ. Протягом тижня прибрано сміття з вул. Якова Новицького, 7а, вул. Леоніда Жаботинського, 47, вул. Південноукраїнської, 3, пр. Соборного, 198, вул. Незалежної України, 68.