Міський голова Володимир Буряк обговорив з Почесними громадянами Запоріжжя плани розвитку міста

04.10.2017 14:25

Сьогодні в міськвиконкомі відбулася зустріч міського голови Володимира Буряка з Почесними громадянами Запоріжжя. У заході взяли участь Іван Бастрига, Олег Бурбовський, Володимир Грищенко, Дмитро Ільєнков, Віктор Короленко, Раїса Козак, Степан Кравчун, Ігор Пресняк та інші.

Серед запрошених народна майстриня Валентина Харлова, відомий тренер Євген Чертков, яким недавно було присвоєно звання «Почесний громадянин».

Головною темою обговорення стали плани розвитку міста, питання реалізації різних проектів у сферах житлово-комунального господарства, благоустрою, міської інфраструктури, освіти, охорони здоров'я. Міський голова Володимир Буряк підкреслив, що Почесні громадяни багато зробили для Запоріжжя і їх досвід потрібен місту.

- Мені хотілося б почути ваше бачення розвитку міста на найближчі роки, першочергові проекти, які необхідно реалізувати, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова зазначив, що пріоритетами міського бюджету сьогодні є соціальний захист населення, фінансування інших захищених статей (освіти, охорони здоров'я). Але при цьому в місті не забувають і про розвиток. Вкладаються кошти в ремонт житлового фонду, доріг, благоустрій парків, скверів і так далі.

Валентина Харлова висловила слова подяки всім, хто підтримав присвоєння їй звання «Почесний громадянин Запоріжжя», вручила Володимиру Буряку вишиту емблему «Запоріжжя моя любов».

Голова Запорізької міської ради ветеранів Віктор Короленко подякував міського голову Володимира Буряка за підтримку ініціатив ветеранів. Євген Чертков розповів про спортивні перспективи своїх вихованців, у тому числі і на участь в найближчій літній Олімпіаді.

Раїсу Козак цікавили плани міської влади щодо розвитку Набережної магістралі. Міський голова проінформував про плани реконструкції парку «Дубовий гай», про роботи зі створення нового парку в районі каскаду фонтанів «Веселка».

Міський голова Володимир Буряк також запросив Почесних громадян на святкові заходи до Дня міста, які відбудуться 7 і 14 жовтня.