У Шевченківському районі вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни

07.05.2021 10:15

З нагоди Дня пам'яті та примирення і 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулось урочисте покладання квітів до пам'ятника «Летять журавлі» по вулиці Стартовій та до меморіалу «Вічна пам'ять, вічна скорбота» на Капустяному кладовищі.

В урочистостях взяли участь представники районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, міської та районної організацій ветеранів, депутати міської та обласної рад.

- Щороку український народ вшановує загиблих земляків, життя яких обірвала війна, а викарбувані на граніті імена нагадують нам про вічну пам'ять і вічну скорботу. Наш головний обов’язок сьогодні – зберігати мир та спокій у суспільстві, - зазначив голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр.

Учасники зібрань вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та загиблих під час проведення антитерористичної операції військовослужбовців Збройних Сил України хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятника і меморіала.