Запоріжанок привітали з Днем матері

12.05.2021 16:59

Сьогодні в кіноконцертному залі ім. Довженка відбувся міський захід з нагоди святкування Дня матері. Понад 150 людей запросили на урочисте святкування з нагородженнями, подарунками та переглядом кінофільму. Серед них - багатодітні матері, матері-героїні з сім'ями.

Організатори заходу – управління по роботі з сім'єю та молоддю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради - щороку обирають нові локації для привітання запоріжанок з Днем матері. Цього року для створення святкового настрою обрали кінотеатр ім. Довженка. Захід традиційно проводиться за кошти міського бюджету.

- Вже стало доброю традицією для міста проводити цей приємний, теплий захід. Його мета - збереження міцних відносин у родині, популяризація традиційних сімейних цінностей і створення святкового настрою у жінок. При цьому реальність диктує свої правила, тому цього року ми обов'язково дотримуємося всіх карантинних умов, - розповів заступник міського голови Запоріжжя Анатолій Васюк.

У рамках заходу відбулась урочиста церемонія нагородження видатних жінок-матерів нашого міста. Серед них - матері-героїні, багатодітні мами, жінки-військовослужбовці, медичні працівники. Вони отримали в подарунок побутову техніку.

Після урочистого нагородження на всіх присутніх очікував сімейний перегляд мультфільму «100% Вовк».