У запорізьких будинках оновлюють комунікації

13.05.2021 12:55

Працівники КП «Наше місто» після традиційних весняних оглядів взялись за планові ремонти. Сьогодні, 13 травня, бригада комунальників була задіяна в будинку №60 по вул. Патріотичній.

Інженерні мережі холодного водопостачання не мінялись у будинку з моменту введення його в експлуатацію – а це вже понад 40 років. Виникали аварійні ситуації, під час яких частково вирізали та замінювали ділянки труб, втім сама система давно потребувала капітального оновлення.

- Відсоток сплати по будинку наразі склав 89%. Це дало нам змогу закупити необхідні матеріали і розпочати роботи. Вже замінено 28 метрів, у планах – ще близько 30. 3-4 під’їзди вже повністю готові, далі завершимо інші – і замінимо центральний трубопровід до групового бойлера, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Також у будинку частково оновили каналізаційну систему, найближчим часом замінять ще 20 метрів труб в одному з під’їздів. Були виконані роботи з ремонту бойлерного приміщення, а також профілактичний огляд самого бойлера з заміною запірної арматури.