Запоріжців запрошують взяти участь в міжнародному інвестиційному форумі «InCo Forum-2017»

05.10.2017 10:07

12 жовтня в виставковому центрі «Козак-Палац» відбудеться II міжнародний інвестиційний форум «InCo Forum-2017», присвячений актуальним питанням кооперації об'єднаних територіальних громад та бізнесу.

Захід ініційовано Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою обласною радою, Агентством регіонального розвитку в Запорізькій області, Запорізької торгово-промисловою палатою, ЗВПУ «Центр розвитку місцевого самоврядування».

Представники місцевих органів влади, територіальних громад та власники бізнесу, українські та зарубіжні інвестори, топ-менеджери, експерти, представники проектів міжнародної технічної допомоги об'єднаються в прагненні до економічного зростання новостворених територіальних об'єднаних громад, підтримки малого і середнього бізнесу шляхом створення інвестиційно привабливих територій.

Обрані три основні тематичні напрямки Форуму: імплементація міжнародного досвіду, залучення інвестицій та розвиток кооперації між представниками громад та виробниками товарів та послуг.

Одночасно з Форумом в виставковому центрі «Козак-Палац» працюватимуть спеціалізовані виставки та тематичні експозиції:

- Експозиція об'єднаних територіальних громад;

- Виставка «Енергозбереження та будівництво»;

- Виставка малого і середнього бізнесу - виробників товарів і постачальників послуг.

Нагадаємо, перший міжнародний форум інтеграції та кооперації «InCo Forum» відбувся у виставковому центрі «Козак-Палац» 11-12 жовтня 2016 року. У роботі Форуму взяли участь Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, дипломати високого рангу - Надзвичайний і Повноважний Посол Македонії в Україні Столі Змейкоскі, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні Самат Ордабай, Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина Вольфганг Мьосінгер, Почесний консул України в м .. Падуя (Італія) Марко Тозон.

Спікерами заходу стали понад 40 авторитетних експертів з України, Австрії, Білорусі, Німеччини, Казахстану, Канади, Китаю, Македонії, ОАЕ, Польщі, Чехії та багатьох інших країн. Всього в тематичних секціях і засіданнях взяли участь понад 1500 учасників.