У Запоріжжі дороги асфальтують вночі

15.05.2021 13:04

Працівники КП «ЕЛУАШ» завершили поточний середній ремонт дорожнього покриття на проїзді, між вулицями Тиражною та Братською у Дніпровському районі. В ніч з п’ятниці на суботу тут уклали асфальт на площі близько 1700 квадратних метрів.

Нагадаємо, по цій ділянці рухається велика кількість транспорту і вона потребувала ремонту. Зазначимо, за дорученням міського голови Володимира Буряка, роботи тут виконувалися у нічний час для того, щоб не завдавати додаткових незручностей водіям.

Тут працювали робітники та техніка КП «ЕЛУАШ». Спочатку шляховики, з допомогою спеціальної техніки, у ніч з середи на четвер вирізали пошкоджені ділянки асфальтового покриття. Було задіяно 7 одиниць техніки.

Підготовчі роботи виконувалися також наступної ночі, а з п’ятниці на суботу було укладено новий асфальт. Напередодні вночі на цій ділянці працювали бригади двох ділянок КП «ЕЛУАШ» - Дніпровського та Хортицького районів. Було задіяно 17 одиниць техніки – асфальтоукладники, котки, навантажувач, самоскиди. Ремонт цієї ділянки завершено. Тут відновили близько 1700 квадратних метрів дорожнього покриття.