У Запоріжжі триває сезон покосу трави

18.05.2021 11:18

У всіх районах міста нині активно прибирають території від першої весняної трави. У роботі задіяні комунальні підприємства, підрядні та керуючі компанії. Сьогодні, 18 травня, бригада косарів працювала в Олександрівському районі, обробляючи так звану «білу пляму» біля будинку № 25 по вул. Шкільній.

Саме підрядники виконують покіс карантинних трав у зоні таких «білих плям» - територій, які не належать ані КРБП «Зеленбуд», ані іншим організаціям, і тому потрапляють під відповідальність районної адміністрації. Загалом весняними покосами в Олександрівському районі планують охопити 206 тисяч квадратних метрів таких ділянок на 30 адресах.

- Покіс проводимо раз на три тижні. Нині виконано більше половини з запланованого. Працюємо активно і залучаємо усі можливі сили: ОСББ та керуючі компанії задіяні на внутрішньоквартальних територіях, комунальні підприємства - у парках та на Прибережній магістралі. Для інших територій залучаємо підрядні компанії, - розповів голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Валерій Мостовий.