У Запоріжжі ремонтують під’їзди житлових будинків

18.05.2021 11:40

Керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на її балансі та в управлінні. Так, у багатоповерхівці за адресою вул. Запорізька, 18, що в Олександрівському районі, працівники компанії днями звершили ремонт одного з під’їздів.

- Це результат досить незвичної співпраці мешканців і керуючої компанії. Часом стається так, що мешканці одного під’їзду хочуть провести ремонт прямо зараз і не готові чекати, доки на будинку накопичиться необхідна сума коштів, або на загальному рахунку будинку є заборгованість, чи немає накопичень. Люди можуть згуртуватися й звернутися до керуючої компанії. Вони оплачують матеріали, а керуюча компанія надає фахівців, які виконують ремонт, - зазначила прессекретарка керуючої компанії «Місто для людей» Валерія Ситник.

Цей будинок керуюча компанія «Місто для людей» обслуговує з 2017 року – за підсумком міського конкурсу на обрання управителя для тих будинків, чиї мешканці не визначилися з формою управління. Тут діє типовий договір. Ремонт у 7-му під’їзді тривав два тижні. За цей час працівники керуючої компанії поштукатурили й пофарбували стіни, а також побілили стелі.

За таким же принципом компанія розпочала ремонт у під’їзді багатоповерхівки за адресою вул. Приходська, 45а, де так само мешканці не чекаючи доки на загальнобудинковому рахунку накопичаться кошти, згуртувалися й звернулися до керуючої компанії.