У Запоріжжі пройшов захід, спрямований на запобігання й протидію булінгу

19.05.2021 09:35

У вівторок, 18 травня, фахівці управління по роботі з молоддю та сім’єю департаменту спорту, сім’ї та молоді міської ради завітали до Запорізького електротехнічного коледжу Національного університету «Запорізька політехніка», де провели захід з протидії насильству, його формам і проявам.

Мета заходу - популяризація ненасильницької моделі поведінки, надання знань про булінг як прояв насильства, протистояння булінгу, відпрацювання механізму реагування та звернення в ситуації булінгу, формування розуміння неприпустимості проявів насильства та булінгу в освітньому середовищі.

До участі у заході були залучені спеціалісти Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, які поінформували учнівську молодь про правові аспекти щодо насильства, а також представники управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, які провели інформаційно-просвітницьку бесіду з використанням презентації.

Фахівці Запорізької обласної громадської організації «Егіда Запоріжжя» розповіли про ненасильницькі форми спілкування та провели тренінг для присутніх. Також учасники заходу отримали тематичні інформаційно-просвітницькі матеріали (буклети) з координатами суб’єктів, які працюють у даному напрямку.