У запорізьких будинках оновлюють комунікації

20.05.2021 16:00

Працівники КП «Наше місто» після традиційних весняних оглядів взялися за планові ремонти. Сьогодні, 20 травня, бригада комунальників була задіяна в будинку №76 по вул. Жуковського.

Сьогодні працівники КП відновлюють стічні труби на двох будинках в Олександрівському районі. Тут після планових обстежень та звернень мешканців виявилося, що на об'єктах зникли частини стічних комунікацій. При цьому, за словами комунальників, ніякої цінності для вандалів вони не мають. Втім, це не заважає їм регулярно порушувати цілісність конструкції. Також іноді шкоди завдає негода.

Таким чином час від часу працівники підприємства «Наше місто» змушені довстановлювати відсутні частини конструкції. Так, у будинку №76 по вулиці Жуковського сьогодні відновили 8 метрів оцинкованої труби.

- Ця робота у нас постійна. Адже тільки на перший погляд стічні труби - це просто один з елементів комунікацій будинку. А насправді вони виконують дуже важливу функцію водовідведення після дощів. За їх відсутності волога розмиває фасад будинку, вимощення. Таким чином, будинок зазнає деформації, - розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров.

Подібні роботи на завтра заплановані й у Вознесенівському районі за адресами вул. Сталеварів, 8 та бульвар Центральний, 19-а. Також з наступного тижня в КП «Наше місто» стартує плановий ремонт дахів відразу на декількох багатоквартирних будинках.