Керуюча компанія «Місто для людей» продовжує виконувати поточні ремонти

20.05.2021 17:30

У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду. Працюють і керуючі компанії. Зокрема у цій роботі задіяне підприємство «Місто для людей». Так, цього тижня працівники компанії виконували ремонт міжпанельних швів.

Протягом тижня висотники керуючої компанії «Місто для людей» відремонтували більше 800 погонних метрів міжпанельних швів у будинках, які перебувають в управлінні. Такі роботи виконуються за рахунок накопичень на будинках за статтею “поточний ремонт” за планом та заявками мешканців.

Зокрема ремонти швів провели за адресами:

  • Зестафонська, 1 - 122 м/п;
  • Професора Толока, 24 - 262 м/п;
  • Лахтінська, 7 - 105 м/п;
  • Автозаводська, 34 - 244 м/п;
  • Шкільна, 46 - 31 м/п та в інших будинках.

Всього за тиждень відремонтували 828 м/п міжпанельних швів.

Ремонт, або герметизація міжпанельних швів виконується в панельних багатоквартирних будинках, щоб під час опадів волога не потрапляла до квартир, а також щоб попередити порушення теплоізоляції - зокрема в холодну пору року.

За словами комунальників, для виконання поточного ремонту важливо, щоб на будинку було достатньо коштів. Заборгованості уповільнюють процес накопичення на ремонт, тому керуюча компанія пропонує укладати договір про реструктуризацію боргу, щоб його погашення було більш доступним для споживача.