Керуюча компанія «Місто для людей» продовжує виконувати поточні ремонти

25.05.2021 16:55

У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду. Зокрема у цій роботі задіяна керуюча компанія «Місто для людей». Так, цього тижня працівники підприємства виконували ремонт трубопроводу на одному з запорізьких будинків.

Цього тижня триває заміна 140 м. п. трубопроводу холодного водопостачання в будинку №27 по вул. Новокузнецькій. Роботи виконуються за рахунок накопичених коштів за статтею тарифу “поточний ремонт”.

Також нещодавно тут в два етапи міняли покрівлю на загальній площі близько 270 квадратних метрів. Окрім того, комунальники провели велике прибирання у підвалі будинку. Тоді працівники клінінгу винесли декілька мішків сміття, яке накопичилося через те, що перехожі використовували продухи як смітник.

Тепер в очищеному від сміття підвалі й відбувається масштабна заміна трубопроводу холодного водопостачання. Роботи розпочали з вівторка,  за цей час в підвалах під’їздів вже провели новий трубопровід. Сьогодні на короткий час водопостачання відключили для проведення зварювальних робіт і підключення нового водопроводу.

Будинок перейшов на індивідуальний (прямий) договір з керуючою компанією зовсім нещодавно - з 1 березня. Тепер комунальники спільно з мешканцями будуть планувати подальші оновлення у будинку.