Запорізькі комунальники оперативно реагують на звернення містян

28.05.2021 13:35

Працівники КП «Запоріжремсервіс» продовжують виконувати ремонтні роботи, заявки на які мешканці залишають під час звернення до контакт-центру 15-80.

Подібні роботи зокрема були виконані в будинку № 14-а по вул. Дивногорській. Він був зведений ще у 1969 році, тож проблемних ділянок тут чимало. Ще в березні виконана повна заміна водозливних трубопроводів та жолобів з їх прочищенням, відновлена ділянка трубопроводу каналізації. Протягом квітня-травня працівники підприємства пофарбували газопровід загальною площею 42 кв. м, а також цоколь – 109 кв. м.

- Будинок № 14-а обслуговується за типовим договором. Намагаємося регулярно проводити необхідні ремонтні роботи та оперативно виконувати заявки мешканців. Втім через значну заборгованість за послугу з управління будинку, яка нині перевищила 56 тисяч гривень, не можемо охопити більші обсяги робіт, - зазначила інженерка виробничого підрозділу з управління житловими будинками №1 КП «Запоріжремсервіс» Надія Шутак.

Подібні роботи виконуються й в інших житлових будинках, які обслуговує підприємство. Так, на 7-ми адресах вже пофарбовані газопроводи на площі понад 500 кв. м, також нині триває ремонт та фарбування цоколю в будинку № 8-а по пр. Маяковського.