Комунальне підприємство «Наше місто» продовжує виконувати поточні ремонти

28.05.2021 14:47

У Запоріжжі триває ремонт житлового фонду. Комунальні служби міста працюють згідно з графіком. Зокрема в цій роботі задіяне і підприємство «Наше місто». Так, цього тижня працівники компанії виконували ремонт міжпанельних швів на одному з об'єктів.

Сьогодні роботи виконуються на багатоквартирному будинку №14 по вулиці Авраменка в Шевченківському районі міста. Такі роботи КП «Наше місто» проводить за рахунок накопичень на будинках за статтею "поточний ремонт" за планом та заявками мешканців.

Ремонт або герметизація міжпанельних швів виконується в панельних багатоквартирних будинках, щоб під час опадів волога не потрапляла в квартири, а також щоб попередити порушення теплоізоляції - зокрема в холодну пору року. За словами фахівців, відновлення міжпанельних швів необхідно робити систематично через кожні 5-7 років, адже під впливом негоди вони вивітрюються.

На будинку №14 по вулиці Авраменка для цих робіт задіяна підрядна організація.

- З цим будинком у нас укладений прямий договір. Будинок є ОСББ, і вже другий рік ми співпрацюємо таким чином з його мешканцями. В результаті постійного діалогу визначаємо суми й обсяги робіт. Так, на цей рік для поточних ремонтів у будинку заклали в тариф 50 тисяч гривень. У цю суму входить відновлення 130 погонних метрів міжпанельних швів і ремонт входу до другого під'їзду, який ми закінчили нещодавно, - розповіла провідна інженерка КП «Наше місто» Ірина Халіна.

Подібні роботи виконуються по всьому місту.