Дітей Запоріжжя привітали з міжнародним святом

01.06.2021 16:45

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, представники міської влади завітали до вихованців Запорізького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та вихованців Православного дитячого будинку «Надія» ім. Н. М. Злотолінської. Гості привезли з собою подарунки та привітання.

У цих закладах виховуються діти, доля яких наразі  вирішується – залишаться вони з біологічними батьками чи будуть їм шукати нову сім’ю. Колективи дитячих будинків роблять все можливе для повноцінного розвитку та навчання вихованців. Так, для сьогоднішнього свята діти підготували для гостей творчі номери та виступи.

Заступник міського голови Анатолій Васюк та начальник служби (управління) у  справах дітей міської ради Наталія Сиворакша привітали дітей зі святом та подарували від імені міської влади самокати, творчі набори, спортивний інвентар – все необхідне для активного, творчого та спортивного відпочинку. Також в рамках програми «Діти Запоріжжя» вихованка Запорізького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та майбутня першокласниця отримала шкільний портфель з повним набором канцелярського приладдя для успішного навчання.