Володимир Буряк: «Юрист - особлива професія»

06.10.2017 12:20

У неділю, 8 жовтня, в Україні відзначають День юриста. Урочисті збори, присвячені цій події, а також десятій річниці створення Запорізького окружного адміністративного суду, пройшли сьогодні в Запорізькій обласній державній адміністрації.

На святковий захід зібралися кращі юристи не тільки Запоріжжя, а й всієї Запорізької області, що працюють в різних державних і приватних структурах. Привітати їх зі святом прийшли представники обласної та міської влади.

Від імені міської влади до присутніх звернувся міський голова Володимир Буряк, який привітав всіх юристів з професійним святом, побажав і надалі успішно працювати на благо Запоріжжя і всієї України.

- Юрист - особлива професія. В першу чергу саме ви стоїте на сторожі виконання закону. Закон створює основи будь-якої держави. Впевнений, що зі свого боку ви зробите все можливе, щоб закони в нашій країні дотримувалися, - зазначив Володимир Буряк.

Кращих юристів нагородили медалями, Почесними грамотами, Подяками Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Серед нагороджених були представники прокуратури Запорізької області, Головного управління юстиції в Запорізькій області, Запорізького окружного адміністративного суду, регіонального центру надання безоплатної правової допомоги, адвокати, нотаріуси та інші.