У Запоріжжі відкриють виставку «The Horizon - Latvia Celebrates 100 years»

07.06.2021 10:55

Відкриття експозиції відбудеться 7 червня о 16:00 у приміщенні Zaporizhzhia.city Hub (пр. Соборний, 151).

У відкритті виставки візьмуть участь Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс, секретар Посольства Латвійської Республіки в Україні Едвінс Северс, Почесний консул Латвійської Республіки в м. Запоріжжя Юрій Підгорний, помічник Почесного консула Віталій Лебеденко та заступниця директора департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Катерина Сімонова.

Фотовиставка «The Horizon - Latvia Celebrates 100 years» об’єднала історичні гравюри й сучасні кадри найвідоміших природних, архітектурних та історичних пам’яток однієї з найбільш зелених країн світу. Фотографії шляхом голосування були обрані саме жителями Латвії.

Експозиція познайомить гостей з різними куточками цієї надзвичайної країни: від зелених лісів, кам’янистих берегів та озер до сучасних міських будівель та урбаністичних пейзажів. Фотознімки допоможуть дізнатися більше про історію та сучасність країни і побачити, як змінювалась Латвія протягом років. Виставка триватиме з 7 до 9 червня.