У Вознесенівському районі відзначили переможців дитячого художнього конкурсу

08.06.2021 11:08

7 червня у приміщенні районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району відбулось нагородження переможців творчого конкурсу, вихованців гуртка образотворчого мистецтва «Веселка» місцевого центру дозвілля дітей та юнацтва.

На передодні Дня захисту дітей у районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району була організована виставка дитячих робіт. Усі відвідувачі мали змогу не лише помилуватися дитячим художнім мистецтвом, а й віддати свій голос за роботи, які їм найбільше припали до душі. 

Загалом у голосуванні взяли участь понад 250 осіб. За його результатами перемогу у творчому конкурсі здобули Софія Вергелес з роботою «Натюрморт з ромашками», Міла Єфремова з роботою «Півник», а також Владислава Писаренко з роботою «Лийся пісня над ланами».

Дівчата отримали почесні грамоти та цінні подарунки. Також за якісну підготовку майбутніх художників та вагомий внесок у культурний розвиток суспільства подякою відзначили керівницю гуртка Наталю Васильєву.