У Хортицькому районі ремонтують внутрішньоквартальні дороги

08.06.2021 16:00

Хід виконання робіт проконтролювали голова районної адміністрації Олександр Пшеничний, депутат Запорізької міської ради Олег Корольов та депутатка Запорізької обласної ради Елліна Позднякова-Кирбять’єва.

На ділянці задіяні 20 робітників, а також спецтехніка - асфальтоукладальник, коток, вантажні машини, які підвозять асфальт. Загалом буде укладено 319 тонн асфальтобетону шаром у 5 см.

- Програма міського голови з відновлення внутрішньоквартальних доріг виконується. Незабаром ще один об'єкт буде готовий до здачі. Сьогодні робітники і спецтехніка КП «ЕЛУАШ» укладають новий асфальт на внутрішньоквартальному проїзді у подвір'ї житлових будинків по вул. Хортицьке шосе, 20 та Маршала Судця, 7. Ремонтом охоплені ділянки у дворі і на в'їзді. Також було замінено 21 метр бордюрного каменю. Проведений тендер на ремонт близько 5000  кв. м внутрішньоквартальних доріг у Хортицькому районі. З них - 2561 кв. м дорожнього покриття буде замінено на цьому об’єкті, - зазначив голова Хортицької райадміністрації Олександр Пшеничний.