Володимир Буряк: «У муніципального телеканалу«Z» є майбутнє»

06.10.2017 20:40

Запорізькому телеканалу «Z» виповнився один рік. Цей рік для оновленого муніципального телеканалу пройшов досить насичено. З'явилися нові проекти: щоденна вечірня передача «Акценти», програма «Запитання депутату», екологічний проект «Середовище Z», медичні та освітні проекти.

У новому форматі почали виходити телевізійний бізнес-журнал «Діло», телемаркет «TV Mall», програма «Культура - це модно». Новини на телеканалі виходять кожну годину починаючи з 14:00. У прямому ефірі транслюються засідання сесій міськради і футбольні матчі, які проводяться на стадіоні «Славутич-Арена».

Телеканал «Z» продовжує розвиватися. У планах на майбутнє - робота над новими проектами та збільшення ефіру за рахунок власного продукту і онлайн-трансляцій. Плануються передачі, які передбачатимуть активне спілкування з глядачами, оновлений випуск прогнозу погоди тощо.

Сьогодні на телеканалі «Z» стартував новий сезон. Була презентована нова мультимедійна студія. Її першим гостем став міський голова Запоріжжя Володимир Буряк, який прийшов привітати журналістів зі святом.

Як розповів міському голові керівник телеканалу Дмитро Веліканов, в оновленій студії інтегровані чотири основні знімальні зони. Тут є майданчики для ефірів новин та інформаційних програм, передбачені локації для проведення ток-шоу, а також записів інтерв'ю на різні теми. У студії встановлено нове сучасне світлове та інженерне обладнання, для інформаційного майданчика передбачена відео-стіна.

- Бачу, що бюджетні кошти, які були виділені завдяки підтримці депутатів, були витрачені не даремно. Рік тому тут була повна розруха. Тепер в новій студії буде комфортно працювати ведучим, операторам, технічним фахівцям, а також гостям телеканалу. Можу сказати, що муніципальний телеканал «Z» має право на життя, у нього є майбутнє, - зазначив міський голова Володимир Буряк.