У Запоріжжі відновили пільговий проїзд для пенсіонерів

11.06.2021 15:21

У Запоріжжі прийняли рішення щодо відновлення безкоштовного проїзду в громадському транспорті для всіх пільгових категорій запоріжців. Це питання було винесене на розгляд сесії Запорізької міської ради за дорученням міського голови Володимира Буряка. Сьогодні депутати підтримали пропозицію Володимира Буряка. Вже завтра пенсіонери зможуть знову користуватися правом пільгового проїзду у громадському транспорті.

Нагадаємо, в умовах розповсюдження коронавірусної інфекції у Запоріжжі до останнього часу, згідно з рішенням Запорізької міської ради, було призупинено право безкоштовного пільгового проїзду для пенсіонерів за віком. Інші категорії пільговиків, право на безкоштовний проїзд яких передбачене Законами України, зберігали можливість безкоштовно користуватися громадським транспортом.

В умовах покращення епідемічної ситуації міський голова Володимир Буряк доручив винести на розгляд сесії міської ради рішення щодо відновлення безкоштовного проїзду у громадському транспорті міста для всіх категорій пільговиків, тобто для пенсіонерів. Сьогодні на сесії це питання вдалося розглянути. Депутати підтримали відповідне рішення.

Міський голова Володимир Буряк на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» повідомив, що безкоштовний проїзд для пенсіонерів у громадському транспорті буде відновлено вже завтра. Міський голова разом з тим закликав літніх людей утриматися від поїздок у години пік, аби не ризикувати своїм здоров’ям.