У Запоріжжі відбулась «пряма лінія» з заступником міського голови

14.06.2021 10:05

У КП «Центр управління інформаційними технологіями» відбулася перша міська "гаряча" телефонна лінія. На звернення містян відповідав заступник міського голови Віктор Гординський.

Найбільше запорожців цікавили питання транспорту і комунальних послуг. Зокрема містяни цікавились датою відновлення пільгового проїзду для пенсіонерів. Нагадаємо, рішення щодо відновлення безоплатного користування громадським транспортом для містян всіх пільгових категорій депутати підтримали на сесії міськради 11 червня.

Також жителі Запоріжжя ставили питання щодо гарячого водопостачання. Через профілактичні і ремонтні роботи, які проводить КП «Міські теплові мережі», вона є не у всіх будинках міста. Під час "гарячої" телефонної лінії заступник міського голови надав відповіді на ці та ще низку інших запитань. Загалом було отримано звернення від 16 запоріжців.

- Ми раді, що змогли стати майданчиком для нового формату спілкування для містян і представників міської влади. Запорожці зможуть поспілкуватися з усіма заступниками міського голови, з керівниками департаментів і управлінь. Для розуміння багатьох процесів дуже важливо мати доступ до інформації, отриманої, так би мовити, з перших вуст. І керівники такого рівня зможуть надати відповіді жителям Запоріжжя на ті питання, які їх цікавлять, - зазначив директор КП «Центр управління інформаційними технологіями» Олексій Бєліков.

Про дати проведення наступних «прямих ліній» буде повідомлено на сайті Запорізької міської ради.