Для медиків Заводського району влаштували святковий концерт

17.06.2021 10:35

Напередодні Дня медичного працівника у ПК «Заводський» організували святковий концерт для представників медичної галузі.

Творчі колективи району представили вокальні та хореографічні номери. А представники районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району відзначили кращих представників медичної галузі почесними грамотами.

- Від імені міської ради, усього Заводського району хочу привітати всіх медичних працівників з їхнім професійним святом та висловити подяку за їх працю, яка стала ще важчою у часи пандемії, - звернувся до присутніх голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Андрій Баєв.

На захід були запрошені працівники ЦПМСД № 4, місцевої дитячої поліклініки, обласного тубдиспансеру – загалом усіх медичних закладів, які обслуговують мешканців Заводського району. Як зазначають самі медики, рівень надання послуг намагаються постійно покращувати, у чому їм допомагає значне оновлення матеріально-технічного забезпечення.

- За останні роки ситуація кардинально змінилася. Проводяться ремонти у приміщеннях, закуповується сучасна медтехніка. Потроху ми виходимо на новий рівень надання послуг. У нашому колективі працюють професіонали, і добре, що для них і для їх пацієнтів створюються гідні умови, - зазначив директор ЦПМСД № 4 Анатолій Сотніков.