Одна з найпопулярніших локацій Покровського ярмарку - виставка квітів

07.10.2017 14:05

До Дня міста запорізькі озеленювачі підготували подарунок для всіх городян - виставку квітів.

На території Вознесенівського парку розмістилося справжнє квіткове містечко. Для його створення було використано близько 10 тисяч квітів. Виставка розбита на кілька тематичних локацій. Одна з них - святкова поляна зі словами привітань «З Днем міста», феєрверком, величезними подарунками та солодощами з квітів.

Дітей зацікавив майданчик з героями книги «Аліса в країні чудес». На галявині казкові персонажі - кролик, Капелюшник, Аліса влаштували чаювання. Тут же інші герої грають в крокет і розфарбовують троянди за наказом королеви. За тим, що відбувається, спостерігає квітковий Чеширський кіт.

На іншому тематичному майданчику розмістилися пальми, піратський корабель, скриня зі скарбами, морські тварини. Все також виготовлено з квітів.

Особливою популярністю у відвідувачів виставки користуються квіткові фотозони.

У національній тематиці витримана локація, присвячена рідному місту. Тут «зеленбудівці» організували затишний дворик з млином, у якому пасеться кінь, українською розписною хатою. Майданчик прикрасили українським орнаментом з різнокольорових камінців.

Також гості ярмарку з задоволенням фотографуються на пам'ять біля барвистої квіткової арки та на тлі пари білих лебедів.

Як зазначив директор КРСП «Зеленбуд» Олексій Анохін, виставка квітів прикрашатиме парк протягом двох-трьох тижнів.