У Запоріжжі відкрили Покровський ярмарок

07.10.2017 10:20

Сьогодні у Запоріжжі стартували святкові заходи, присвячені Дню міста-2017. Традиційно початком святкування стало театралізоване відкриття Покровського ярмарку, яке відбулося на Набережній магістралі.

На відкриття Покровського ярмарку прийшли представники обласної і міської влади, громадських організацій, трудових колективів, сотні запоріжців і гостей міста.

Запоріжців порадували яскраві хореографічні номери у виконанні запорізьких артистів ансамблю «Чумацький шлях». Зі сцени городян та гостей міста вітали провідні в українському національному одязі.

З Днем міста і відкриттям Покровського ярмарку запоріжців привітав міський голова Володимир Буряк. Звертаючись до присутніх, міський голова Володимир Буряк сказав:

- Вітаю всіх з нашим головним святом. Покровським ярмарком ми відкриваємо святкування Дня народження нашого міста, із славним назвою Запоріжжя. Хочу привітати всіх запоріжців, людей, які вміють працювати і відпочивати. Хочу побажати всім отримати тут ті прекрасні емоції, які завжди супроводжують головне свято Запоріжжя.

Після виступів офіційних осіб Козак запропонував міському голові Володимиру Буряку підписати символічний дозвіл на проведення Покровського ярмарку. Стартом нашої запорізької ярмарки став постріл з козацької гармати.

Театралізоване відкриття Покровського ярмарку залишило яскраві і незабутні враження у всіх гостей заходу. Присутні відзначали, що це прекрасний початок для такої неординарної події, як святкування Дня міста Запоріжжя.