КП «Наше місто» проводить заміну зношених мереж в одній з багатоповерхівок

23.06.2021 15:35

Цього разу працівники КП «Наше місто» прокладають нові пластикові трубопроводи гарячого водопостачання в багатоповерхівці за адресою вул. Космічна, 87, що в однойменному мікрорайоні міста.

Плановий ремонт мереж гарячого водопостачання нині триває у трьох під’їздах будинку – 5-му, 6-му і 7-му. Загалом буде прокладено більше 40 погонних метрів трубопроводів. Як розповів провідний інженер КП «Наше місто» Денис Хмиров, старі сталеві труби вже зносилися і не підлягали ремонту, тож разом з місцевими мешканцями і головою правління ОСББ вирішили провести їх заміну.

- Прокладаємо нову пластикову магістраль з підведенням труб до стояків. Найближчими днями, щойно буде розпаяна основна магістраль, плануємо здійснити, так звану, переврізку – відключення гарячого водопостачання на ці три під’їзди, під’єднання нового трубопроводу до існуючих зовнішніх мереж і демонтаж старого трубопроводу, - додав Денис Хмиров.

Повністю впоратися працівники КП «Наше місто» налаштовані найближчим часом. Роботи проводять поетапно з короткочасними відключеннями при перепідключенні до нових мереж, аби не завдавати дискомфорту жителям будинку.

У планах підприємства переукласти договір управління з місцевими жителями і сформувати план подальших покращень. Зазначимо, загалом, КП «Наше місто» обслуговує 117 житлових будинків у різних районах міста.