Муніципальна аварійна служба оперативно ліквідувала протікання в підвалі багатоповерхівки

24.06.2021 13:32

У Запоріжжі продовжує працювати муніципальна аварійна служба. Сьогодні, 24 червня, працівники служби усунули аварійний порив труби холодного водопостачання, підведеної до бойлера нагріву води у підвалі багатоповерхівки за адресою бул. Гвардійський, 149, що у Вознесенівському районі міста.

Муніципальна аварійна служба була заснована у 2016 році за ініціативи міського голови Запоріжжя Володимира Буряка. Вона обслуговує всі аварійні випадки всередині багатоквартирного будинку, незалежно від форми власності.

Як розповіла старший фахівець з контролю виконання звернень «15-80» Інна Слинько, сьогодні зранку до міського контакт-центру «15-80» надійшла заявка від мешканців 12-ти поверхівки за адресою бул. Гвардійський, 149. У підвалі помітили підтоплення й одразу викликали аварійну службу.

- Сталося затоплення підвального приміщення. Аварійна служба наразі виконує відкачку води для подальшого ліквідування аварійної ситуації, - додала Інна Слинько.

Фахівці аварійної служби наклали на ділянку труби в місці пориву тимчасовий хомут, аби відновити подачу гарячого водопостачання споживачам. Вже після відкачки води проведуть зварювальні роботи – замінять усю ділянку зіпсованого трубопроводу, який дав тріщину.

Зазначимо, мобільні бригади муніципальної аварійної служби працюють у всіх районах міста. Виїзди за зверненнями здійснюються впродовж години. На виконання робіт відводиться три години.