У Запоріжжі нагородили активну молодь

24.06.2021 14:40

День молоді в Україні відзначають у третю неділю червня. Цього року це 27 червня. Вже традиційно у Запоріжжі проходять заходи, присвячені цій події. Зокрема сьогодні міський голова Володимир Буряк зустрівся з представниками молодіжного активу міста. Захід відбувся у рамках проведення чергової сесії Запорізької міської молодіжної ради. Представники активної молоді були нагороджені Почесними грамотами виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Запорізька молодь бере активну участь у житті міста. В останні роки активна молодь Запоріжжя стала організатором низки заходів. Достатньо згадати «Фестиваль сім’ї», який пройшов нещодавно у парку «Дубовий гай». 26-27 червня відбудеться молодіжний фестиваль у парку Трудової Слави. Активно працює і Міська молодіжна рада. Реалізуються у Запоріжжі і міські молодіжні програми, які фінансуються за рахунок бюджету Запоріжжя.

Сьогодні у міській раді відбулась чергова сесія Запорізької міської молодіжної ради. Вже традиційно з представниками молодіжного активу міста зустрівся міський голова Володимир Буряк. Міський голова привітав присутніх з Днем молоді, подякував за активну життєву позицію.

- Неодноразово пересвідчувався, що ви зацікавлені у розвитку рідного міста, берете активну участь у проведенні міських заходів, реалізації молодіжних проєктів. Приємно, що у Запоріжжі така активна молодь. Бажаю вам бути ще активнішими, продовжувати працювати на розвиток міста, - сказав Володимир Буряк.

Міський голова розповів представникам запорізької молоді про впровадження важливих міських програм, найближчі плани розвитку міста. Серед них продовження оновлення громадського транспорту, з закупівлею електробусів та тролейбусів з автономним ходом, реконструкція парку Трудової Слави, впровадження програми «Розумне місто», розвиток міської інфраструктури.

Представники молодіжного активу отримали Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та цінні подарунки. Серед нагороджених студенти, представники трудових колективів запорізьких підприємств.