Запорізькому Туристичному інформаційному центру три роки

25.06.2021 09:40

За останні роки у Запоріжжі відбулось багато змін у різних сферах. Один з напрямків цієї роботи – підвищення якості надання послуг населенню у різних галузях. У місті створено мережу філій Центру надання адміністративних послуг. Реконструйовано низку медичних амбулаторій. Після ремонту відновлено роботу кількох дошкільних навчальних закладів, які були закриті у попередні роки. Розвивається комунальний громадський транспорт. Зокрема відкрито 10 нових маршрутів з великими автобусами та 2 нових тролейбусних маршрути. У Запоріжжі активно реконструюють бібліотеки.

Приділяє місто увагу і розвитку туризму, підвищенню якості надання туристичних послуг, створенню нових туристичних об’єктів. Достатньо згадати відкриття Музею архітектури Запоріжжя, знайдені залишки Олександрівської фортеці та сходи до лавки Нижнього Гостинного ряду Торгових рядів у сквері Піонерів. Та і відновлена скульптурна композиція у цьому сквері також стала ще однією «родзинкою» міста.

Важливою подією для Запоріжжя стало створення міського Туристичного інформаційного центру, який розпочав працювати три роки тому. Міський голова Володимир Буряк нагадав на своїй публічній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», що сьогодні Туристичному інформаційному центру виповнюється три роки.

За цей час послугами центру скористалися понад 50 тисяч відвідувачів, було розроблено 54 туристичних продукти, проведено десятки культурних заходів. До того ж він відповідає міжнародним стандартам і єдиним в Україні тричі отримав міжнародний сертифікат якості системи менеджменту National Tourism Organization of Ukraine.