«Запоріжвогнетрив» відзначив своє 88-річчя

25.06.2021 16:18

На честь Дня народження підприємства було організовано урочисте святкування. Привітати керівництво та працівників із цією важливою датою приїхали представники міської та обласної влади.

Історія «Запоріжвогнетриву» починається ще у 1933 році, коли завод став одним із первістків промислового майданчика нашого міста. Сьогодні він є найбільшим підприємством в Україні цієї спеціалізації, яке не має рівних з асортименту продукції.

- Така ефективна і багаторічна робота викликає захоплення. Й хоча зараз промисловість, як і всі інші сфери, переживає кризу, я впевнений, що ви вистоїте й станете тільки сильнішими, що ви одна команда, яка підтримує один одного, що ваша стійкість дійсно тільки загартовується й попереду багато нових перемог. Я вітаю вас із цим солідним днем народження, перша сторічка вже не за горами! Бажаю підприємству та кожному його працівнику довгих років процвітання, розвитку та досягнення нових вершин, - зазначив керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омельянович.

Найактивніших працівників «Запоріжвогнетриву» та найефективніші колективи нагородили почесними грамотами та дипломами.

- Я дуже радий бачити на цьому святі всіх працівників і наших почесних гостей. До цього свята ми підійшли з великими заслугами. Ми продовжуємо бути лідерами галузі, ми продовжуємо забезпечувати якісними матеріалами усіх металургів України, а наразі ще й підтримуємо усе це першокласним сервісом. І на цьому ми не зупинимося. - звернувся до присутніх генеральний директор ПАО «Запоріжвогнетрив» Сергій Гоман.