У Запорізьких багатоповерхівках проводяться ремонти покрівель

29.06.2021 14:30

У Запоріжжі продовжується ремонт житлового фонду. Так, працівники керуючої компанії «Місто для людей» днями перестелили 220 кв. м покрівельного покриття багатоповерхівки за адресою вул. Героїв 93-ї бригади, 27.

Всього за минулий тиждень покрівельники відремонтували більше 650 кв. м м’яких покрівель. Роботи продовжували й у вихідні дні. Поточні ремонти виконуються за рахунок накопичень на будинках за статтею «поточний ремонт» за планом та заявками мешканців.

Поточні ремонти м’якої покрівлі зокрема виконали за адресами вул. Сергія Синенка, 83 (180 кв. м), вул. Професора Толока, 39-а (280 кв. м).

Як повідомляють представники компанії «Місто для людей», дощі, які випадали в місті впродовж червня, заважали виконувати заплановані ремонти покрівель, адже висотні роботи проводяться виключно за сухої погоди. Тому на вихідні ремонти продовжили, щоб надолужити заплановане. Настуні адреси, за якими будуть працювати покрівельники: вул. Узбекистанська, 9а, вул. Будівельників, 12, вул. Новгородська, 11, вул. Руставі, 3, вул. Академіка Александрова, 1, вул. Запорізького козацтва, 15а, вул. Залізнична, 4 та за іншими адресами.

Звернутись до керуючої компанії із заявкою, поставити запитання, отримати консультацію можна за номером цілодобового колл-центру «Місто для людей»: 067 400 10 08, або заповнивши форму зворотного зв’язку на сайті керуючої компанії mdl.com.ua.