На підприємстві «Вельтум-Запоріжжя» розповіли, як стежать за працівниками

29.06.2021 16:15

На підприємстві «Вельтум-Запоріжжя» вдосконалили систему онлайн GPS-моніторингу за автопарком, щоб поліпшити якість послуг, що надаються, і оптимізувати витрати підприємства. Про це розповіли представники компанії і показали, яким чином працює нова трекінгова система.

За словами представників «Вельтум-Запоріжжя», подібною системою контролю за вивезенням сміття оснащені лише кілька профільних компаній по всій Україні. Розробкою і вдосконаленням системи на запорізькому підприємстві займалися програмісти протягом декількох місяців. Як результат - тепер працівники компанії можуть онлайн контролювати роботу сміттєвозів. А значить, стежити за виконанням плану і швидко реагувати на позаштатні ситуації. За рахунок цього послуга з вивезення сміття надається ще більш якісно, кажуть на підприємстві.

- Щоденно в режимі онлайн на інтерактивній мапі наші диспетчери спостерігають за рухом сміттєзбірного автотранспорту. Ми бачимо всі клієнтські точки, можемо контролювати, як проходить їх прибирання. Також можемо спостерігати, щоб не було простою, щоб водії не відхилялися від графіка. Стежимо також, щоб не було автомобільних порушень, несанкціонованого зливу бензину. Якщо в процесі роботи у одного з екіпажів виникла проблема з автомобілем, у нас є можливість оперативно поміняти маршрут іншого екіпажу і таким чином запобігти простою у вивезенні сміття. Таким чином, система GPS-моніторингу дозволяє нам повністю контролювати ситуацію і не допускати сміттєвих колапсів, - пояснила начальник відділу логістики підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Наталія Краско.

Також на підприємстві розповіли про ще одну нову онлайн-опцію для клієнтів, яка запрацює вже найближчим часом. Так, у користувачів буде можливість контактувати з консультантами «Вельтум-Запоріжжя» у віртуальному особистому кабінеті. Його можна буде створити на базі офіційного сайту підприємства. В особистому кабінеті можна буде оплатити послугу, подивитися дані про оплату і заборгованость, внести корективи в платежі, надіслати питання спеціалісту.

Однак представники підприємства просять користувачів дбайливо ставитися до майна «Вельтум-Запоріжжя». Так, в місті тривають випадки вандалізму: невідомі крадуть колеса у сміттєвих баків підприємства. Тільки за вихідні без коліс залишилися контейнери на двох сміттєвих майданчиках міста - по вулицям Академіка Олександрова і Дніпровській. Співробітники підприємства попереджають - подібні дії завдають фінансових збитків і ускладнюють роботу з вивезення сміття.

- Останнім часом почастішали випадки крадіжок контейнерних коліс. Невідомі демонтують їх, незважаючи на те, що наші працівники ці колеса приварюють до баків. В результаті - контейнер без коліс набагато складніше транспортувати, адже його доводиться піднімати вручну. А це тягне за собою втрату часу, і в підсумку процес вивезення сміття затягується, що в подальшому може негативно відобразитися на санітарному стані контейнерних майданчиків, - розповіла менеджер з адміністративної діяльності господарського відділу підприємства «Вельтум-Запоріжжя» Ірина Лаврентьєва.