Керуюча компанія «Місто для людей» продовжує ремонти під’їздів

02.07.2021 12:40

Керуюча компанія «Місто для людей» виконує ремонтні роботи в багатоквартирних будинках, які знаходяться на її балансі та в управлінні. З початку року маляри-штукатури виконали ремонт 15 під’їздів. Зараз роботи тривають на пр.Соборному, 175 в четвертому під’їзді.

Будинок обслуговується керуючою компанією один рік за умовами індивідуального договору. Такий договір дає можливість мешканцям коригувати перелік послуг та періодичність їх надання, визначати черговість ремонтних робіт в будинку та суму коштів, яку мешканці хочуть накопичувати на його проведення.

За час обслуговування тут відремонтували 2-й та 3-й під’їзди, замінили зношені ділянки вертикального трубопроводу, зношені ділянки інженерних мереж у підвалі, виконували скління та інші роботи.

В рамках ремонту під’їзду знімається старе покриття стін та стелі, за необхідності виконується розшиття тріщин, проводиться грунтовка, оштукатурювання, шпаклювання стелі та стін, фарбування.

Ремонтні роботи виконуються за рахунок накопичених коштів на будинку.

Для подачі заявки або отримання консультації можна звертатись за номером цілодобового колл-центру «Місто для людей» 067 400 1008.